Loader

Mobil szélvédő javítás Gyömrő és térségében

Mobil szélvédő javítás Kazincbarcika és térségében

Hamarosan elindítom a mobil Szélvédő javítás Gyömrő és térségében a szélvédő javítás szolgáltatásában. Akinek Autóüveg problémája lenne kérem keressen bizalommal, mivel nagy nyomású injektorral és amerikai szerszámokkal rendelkezek. A szélvédő javítás munkaideje harminc perc. Kazincbarcika 10 KM körzetében javítok szélvédőket.

 


Szélvédő javítás Gyömrő
Mobil Szélvédő javítás Gyömrő

Fontos, hogy a sérülést le kell ragasztani egy ragasztó szalaggal, hogy nem kerüljön bele szennyeződés. Ez az egyik legfontosabb a szélvédő javítás előtt. Utána már csak a levegőt kell vákuum segítségével eltávolítani, majd belenyomni a szélvédő javító ragasztót. Ezeket a munkafolyamatokat a szélvédő javító szerszám csinálja manuális segítséggel.

Kérdése van?

Telefonáljon! +36306068088

 

Mobil SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁS GYÖMRŐ TÉRSÉGÉBEN MÁR ELÉRHETŐ.

Lehetőség szerint ne induljon útnak, ha megsérült a szélvédője. A javítás bármilyen helyszínen megoldható. Az egyik legfontosabb feladat, hogy ragassza le egy celux al a sérülés tetejét azért hogy ne kerüljön bele kosz, víz télen hó egyszóval szennyeződés. Erre azért van szükség, hogy a szélvédő javítást a legszebben tudjam elvégezni. Hozott anyagból dolgozom, szinte majd minden esetben a technológiát végig kell vinnem. Viszont amennyiben kosz kerül a sérülésbe az vagy kijön vagy nem. A kosz még a kettő üveg közötti fóliát is meg tudja sérteni. Ilyen esetben maradandó sérülése lesz a felverődésnek. A legfontosabb, hogy ne halogassa a szélvédő javítást, mert az magától nem fog meggyógyulni. Az egyszer el fog repedni. Van akinek öt évig nem reped el, van akinek felverődik és már el is reped másnap. Nem lehet kiszámítani.

Szélvédő javítás Gyömrő
Mobil Szélvédő javítás Gyömrő

Rátaláltam az egyik legjobb szélvédő javító technológiára az amerikai Glass Mechanix márkára. Ez nagy nyomású injektorral rendelkezik. Nem ugyanaz, mint a több éves műanyag injektorok. Ez rozsdamentes fém ből van CNC esztergálva, minek következtében az első és a nap végén az utolsó szélvédő javítást is ugyanazon a minőségen tudom létrehozni.

Teherautó, kamion, ipari termelési mezőgazdasági haszongépjármű? Nem probléma, mivel az USA szélvédő javító szerszám segítségével nincsenek korlátok. Akár fej fölött is tudok szélvédőt javítani. Egy a lényeg, hogy ne legyen víz a sérülésben. Sokan kérdezik, hogy nem lehet kiszárítani? Meg lehet próbálni, viszont a mikró repedések bár melyike amennyiben van a sérülésben repedés elrepedhet. Ez a kockázata a melegítésnek. Viszont amennyiben nem kell melegíteni a szélvédő javítás alatti kockázat a melegítésre tekintve nulla. Ez a saját maga kiszáradása. Plusz egy nap amennyiben nem esik az eső vagy a hó. A kockázat minimalizálásáért megéri várni, mivel nincs visszaút akkor amikór elreped a szélvédő. Ilyen esetben már csak a szélvédő csere marad! Ezért a cél az, hogy úgy legyen az ön szélvédője megjavítva, hogy se a szélvédő javítás alatt, se a szélvédőjavítás után ne repedjen el. Ez a célunk a szélvédő javítással.

Fontos megjegyezni azt, hogy csak azokat a sérüléseket lehet profi módon javítani, amik nem csak hogy víz és csapadék mentesek, és tegyük fel hogy le vannak ragasztva, hanem azokat amik még a múltban nem voltak javítva. Telefonhívások majd harminc negyven százaléka nem javítható. Ezek az ügyfelek a már javított sérülésre hiszik hogy még nem javított. Szinte mindenki ugyanazt mondja telefonba, hogy higgyem el még nem javított, mert hallotta hogy felcsapódott a kő. ( A hallás még nem jelenti hogy lehet javítani) Lehet hogy lepattant a kő és nem okozott sérülést, viszont fókuszba került egy eltitkolt, vagy elfeledett más által javított szélvédő javítás.

Egy javított szélvédőnek vannak nyomai. Pl a majd szabályos kör a fúróhegy nyoma. Vagy a penge redője. Vagy egy opálos felület. Viszont amennyiben javítható egy sérülés a motiváció megvan a sikerese szélvédő javítás Gyömrő irányába.

Szélvédő javítás blogom már itt is elérhető: BLOG.HU

KERESŐSZÓ:

Mobil szélvédő javítás Gyömrő és térségében

Amennyiben önnek is hasonló szélvédő javítási problémája lenne, kérem lehetősége szerint azonnal ragassza le egy celux-al, azért hogy ne érje kosz víz szennyeződés. Ezzel a leragasztással elérjük azt, hogy ne legyen koszos a sérülés.

Szélvédő javítás Gyömrő
Mobil Szélvédő javítás Gyömrő

Profin csak a száraz sérüléseket lehet javítani. Ez annyit jelent, hogy a szélvédő javító ragasztót a száraz sérülésbe könnyebb belenyomni. Ez által a tapadása is jobb lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Top