Szélvédő javítás Gyömrő
Kagylós Kőfelverődés 12.000.- FT

Amennyiben a sérülésben nincsenek mikró repedések, elegendő a sűrű ragasztóval javítani.

Szélvédő javítás Gyömrő
Kombinált Kőfelverődés 15.000.- FT

Ide már ajánlott a közepes sűrűségű ragasztóval történő javítás. Amennyiben az ilyen típusú sérülés mikró repedésekkel van kombinálva, érdemes a leghígabb ragasztóval feltölteni.

Szélvédő javítás Gyömrő
Vonal kőfelverődés 18.000.- FT

Az ilyen típusú repedések a legveszélyesebbek. Hírtelen hőingadozás esetén nagyon könnyen tovább tudnak repedni. Természetesen javítás után ettől nem kell tartani. Ide mindenképpen a leghígabb ragasztó szükséges.

Szélvédő javítás Gyömrő
Mag javítás 10.000.-FT

Ez a pont, ahonnan a hosszú repedés kiindult. Ajánlatos a javítása, de nem kötelező. Amennyiben nincs megjavítva ugyan innen másik repedés is elindulhat.

Szélvédő javítás Gyömrő
Feltöltés 1.000.-FT / CM

Repedés feltöltése Cm árban van meghatározva. amilyen hosszú a repedés annyi CM a fizetendő. Feltölteni csak akkor lehet, amennyiben teljesen száraz a repedés.

Szélvédő javítás Gyömrő
Vég fúrás 5.000.- FT

Repedés végének a megfúrása. Egy szál végfúrását jelenti. Amennyiben több ág van az ár többszöröződik. A repedés végfúrásában ragasztó lesz, ami lezárja a furatot.

Én egy szövegblokk vagyok. Kattints a szerkesztés gombra a szöveg megváltoztatásához. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.