Loader

Szélvédő javítás Kerepes

Szélvédő javítás Kerepes

Szélvédő javítás Kerepes

Az örök garancia az mit takar?

Amennyiben a jövőben tovább repedne a kőfelverődése a javítás összegének a felét (Tehát a profit, és a munkadíj) visszajár. A ragasztó az sajnos már kiszedhetetlen, ezért mi sem kapjuk vissza az összeget… Ez nagyon jó ajánlat Casco nélkül.

Gyári vagy utángyártott szélvédőt cseréltessek amennyiben nem javítható a szélvédő?

Szélvédő javítás Gyömrő
Szélvédő javítás Kerepes

Mindennek van előnye és hátránya. Itt is vannak döntési tényezők. Amennyiben eladásra lesz a kocsi akkor nem érdemes a drága szélvédőt betenni, mivel az másnak a zsebében landol. Viszont amennyiben egy prémium kategóriás autóról beszélünk akkor ez kizáró ok, ott mindennek gyárinak kell lennie. Mi számít prémium kategóriának? Ez is az évjárattól függ. Pl egy BMW 10 évesen már nem az viszont 30 évesen vagy 1 évesen az.

Másik szempont a kockázat. Amennyiben valaki sokat utazik mert pl fuvarozó alárendelt útvonalon ott is ki van téve a veszélynek. Egy gyári szélvédő mindig biztonságosabb mint egy utángyártott mivel vastagabb. Jobb a zajszigetelése, karcállósága, kavicsokkal az ellenállása.

Fontos mielőbb megjavítani a szélvédőben található kőfelverődést?

Mielőbb ajánlatos, mivel a szélvédőben lévő sérülés koszolódik. Minél frissebb egy sérülés annál szebben lehet megjavítani.

Szélvédő javítás Gyömrő
Szélvédő javítás Kerepes

A SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁS KEREPES TÉRSÉGÉBEN MÁR ELÉRHETŐ.

Lehetőség szerint ne induljon útnak, ha megsérült a szélvédője. A javítás bármilyen helyszínen megoldható. Az egyik legfontosabb feladat, hogy ragassza le egy celux al a sérülés tetejét azért hogy ne kerüljön bele kosz, víz télen hó egyszóval szennyeződés. Erre azért van szükség, hogy a szélvédő javítást a legszebben tudjam elvégezni. Hozott anyagból dolgozom, szinte majd minden esetben a technológiát végig kell vinnem. Viszont amennyiben kosz kerül a sérülésbe az vagy kijön vagy nem. A kosz még a kettő üveg közötti fóliát is meg tudja sérteni. Ilyen esetben maradandó sérülése lesz a felverődésnek. A legfontosabb, hogy ne halogassa a szélvédő javítást, mert az magától nem fog meggyógyulni. Az egyszer el fog repedni. Van akinek öt évig nem reped el, van akinek felverődik és már el is reped másnap. Nem lehet kiszámítani.

Rátaláltam az egyik legjobb szélvédő javító technológiára az amerikai Glass Mechanix márkára. Ez nagy nyomású injektorral rendelkezik. Nem ugyanaz, mint a több éves műanyag injektorok. Ez rozsdamentes fém ből van CNC esztergálva, minek következtében az első és a nap végén az utolsó szélvédő javítást is ugyanazon a minőségen tudom létrehozni.

Teherautó, kamion, ipari termelési mezőgazdasági haszongépjármű? Nem probléma, mivel az USA szélvédő javító szerszám segítségével nincsenek korlátok. Akár fej fölött is tudok szélvédőt javítani. Egy a lényeg, hogy ne legyen víz a sérülésben. Sokan kérdezik, hogy nem lehet kiszárítani? Meg lehet próbálni, viszont a mikró repedések bár melyike amennyiben van a sérülésben repedés elrepedhet. Ez a kockázata a melegítésnek. Viszont amennyiben nem kell melegíteni a szélvédő javítás alatti kockázat a melegítésre tekintve nulla. Ez a saját maga kiszáradása. Plusz egy nap amennyiben nem esik az eső vagy a hó. A kockázat minimalizálásáért megéri várni, mivel nincs visszaút akkor amikór elreped a szélvédő. Ilyen esetben már csak a szélvédő csere marad! Ezért a cél az, hogy úgy legyen az ön szélvédője megjavítva, hogy se a szélvédő javítás alatt, se a szélvédőjavítás után ne repedjen el. Ez a célunk a szélvédő javítással.

Szélvédő javítás Gyömrő
Szélvédő javítás Kerepes

Fontos megjegyezni azt, hogy csak azokat a sérüléseket lehet profi módon javítani, amik nem csak hogy víz és csapadék mentesek, és tegyük fel hogy le vannak ragasztva, hanem azokat amik még a múltban nem voltak javítva. Telefonhívások majd harminc negyven százaléka nem javítható. Ezek az ügyfelek a már javított sérülésre hiszik hogy még nem javított. Szinte mindenki ugyanazt mondja telefonba, hogy higgyem el még nem javított, mert hallotta hogy felcsapódott a kő. ( A hallás még nem jelenti hogy lehet javítani) Lehet hogy lepattant a kő és nem okozott sérülést, viszont fókuszba került egy eltitkolt, vagy elfeledett más által javított szélvédő javítás.

Egy javított szélvédőnek vannak nyomai. Pl a majd szabályos kör a fúróhegy nyoma. Vagy a penge redője. Vagy egy opálos felület. Viszont amennyiben javítható egy sérülés a motiváció megvan a sikerese szélvédő javítás Gyömrő irányába.

Szélvédő javítás javítás vagy szélvédő csere ?

A szélvédő javítás árát a szélvédő csere ára határozza meg. Ez annyit jelent, hogy a szélvédő javítás ára nem szabad hogy több legyen a szélvédő csere árának a felénél. Tehát amennyiben a szélvédőcsere Pl 50.000.- Ft nem szabad javítani 25.000.- Ft ért. Persze egy gyári szélvédő 100.000.- Ft tól kezdődik ezért a szélvédő javítás általában olcsóbb szokott lenni. Amennyiben megtartásra lesz a kocsi kötelezően ajánlott a gyári szélvédő, mivel az életünk függ a jó minőségtől…

One Reply to “Szélvédő javítás Kerepes”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Top