Loader

Szélvédő javítás Kistarcsa

Szélvédő javítás Kistarcsa

Szélvédő javítás Kistarcsa és térségében elérhető minden helyi lakosnak, mivel vállalkozásom elkezdte a szélvédő javítást! Ne halogassa a szélvédő javítást, mivel a szélvédő csere költségesebb…

Tel.:  +36306068088
e.mail: gyomro.szelvedojavitas@gmail.com
Nyitva tartás H-V 11.00- 18.00 ig
Szombat Vasárnap bejelentkezés alapján

Fontos megjegyezni azt, hogy csak azokat a sérüléseket lehet profi módon javítani, amik nem csak hogy víz és csapadék mentesek, és tegyük fel hogy le vannak ragasztva, hanem azokat amik még a múltban nem voltak javítva. Telefonhívások majd harminc negyven százaléka nem javítható. Ezek az ügyfelek a már javított sérülésre hiszik hogy még nem javított. Szinte mindenki ugyanazt mondja telefonba, hogy higgyem el még nem javított, mert hallotta hogy felcsapódott a kő. ( A hallás még nem jelenti hogy lehet javítani) Lehet hogy lepattant a kő és nem okozott sérülést, viszont fókuszba került egy eltitkolt, vagy elfeledett más által javított szélvédő javítás.

Szélvédő javítás Gyömrő
Szélvédő javítás Kistarcsa

Egy javított szélvédőnek vannak nyomai. Pl a majd szabályos kör a fúróhegy nyoma. Vagy a penge redője. Vagy egy opálos felület. Viszont amennyiben javítható egy sérülés a motiváció megvan a sikerese szélvédő javítás Kistarcsa irányába.

Autója szélvédőjén javítandó kavics felverődés található?

Javítás után nagymértékben láthatatlan lesz a sérülés, de ez több tényezőtől is függ.

Megsérült a szélvédője? Kavicsot kapott? Elrepedt?

Szélvédő javítás Gyömrő
Szélvédő javítás Kistarcsa

Gyömrőn, és 50km-es körzetében javítom a szélvédőket évszaktól, és időjárástól függetlenül. Amennyiben szélvédő javítással kapcsolatban szüksége van segítségre, keressen bizalommal akár nyitvatartási időn kívül is. Problémájára mindenképpen találunk megoldást rövid időn belül. Cégeknek, flotta autóknak is vállalok szélvédő javítást. Több autó esetén kedvezményt adok a szélvédő javítás árából. Sok esetben javítható a szélvédő, ezért küldjön képet a sérülésről e-mailben, vagy viberen, és rövid időn belül válaszolok. Amennyiben hétvégén szeretné megjavíttatani szélvédőjét, mindenképpen telefonos egyeztetés szükséges.

A SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁS Kistarcsa TÉRSÉGÉBEN MÁR ELÉRHETŐ.

Lehetőség szerint ne induljon útnak, ha megsérült a szélvédője. A javítás bármilyen helyszínen megoldható. Az egyik legfontosabb feladat, hogy ragassza le egy celux al a sérülés tetejét azért hogy ne kerüljön bele kosz, víz télen hó egyszóval szennyeződés. Erre azért van szükség, hogy a szélvédő javítást a legszebben tudjam elvégezni. Hozott anyagból dolgozom, szinte majd minden esetben a technológiát végig kell vinnem. Viszont amennyiben kosz kerül a sérülésbe az vagy kijön vagy nem. A kosz még a kettő üveg közötti fóliát is meg tudja sérteni. Ilyen esetben maradandó sérülése lesz a felverődésnek. A legfontosabb, hogy ne halogassa a szélvédő javítást, mert az magától nem fog meggyógyulni. Az egyszer el fog repedni. Van akinek öt évig nem reped el, van akinek felverődik és már el is reped másnap. Nem lehet kiszámítani.

Szélvédő javítás Gyömrő
Szélvédő javítás Kistarcsa

Rátaláltam az egyik legjobb szélvédő javító technológiára az amerikai Glass Mechanix márkára. Ez nagy nyomású injektorral rendelkezik. Nem ugyanaz, mint a több éves műanyag injektorok. Ez rozsdamentes fém ből van CNC esztergálva, minek következtében az első és a nap végén az utolsó szélvédő javítást is ugyanazon a minőségen tudom létrehozni.

Teherautó, kamion, ipari termelési mezőgazdasági haszongépjármű? Nem probléma, mivel az USA szélvédő javító szerszám segítségével nincsenek korlátok. Akár fej fölött is tudok szélvédőt javítani. Egy a lényeg, hogy ne legyen víz a sérülésben. Sokan kérdezik, hogy nem lehet kiszárítani? Meg lehet próbálni, viszont a mikró repedések bár melyike amennyiben van a sérülésben repedés elrepedhet. Ez a kockázata a melegítésnek. Viszont amennyiben nem kell melegíteni a szélvédő javítás alatti kockázat a melegítésre tekintve nulla. Ez a saját maga kiszáradása. Plusz egy nap amennyiben nem esik az eső vagy a hó. A kockázat minimalizálásáért megéri várni, mivel nincs visszaút akkor amikór elreped a szélvédő. Ilyen esetben már csak a szélvédő csere marad! Ezért a cél az, hogy úgy legyen az ön szélvédője megjavítva, hogy se a szélvédő javítás alatt, se a szélvédőjavítás után ne repedjen el. Ez a célunk a szélvédő javítással.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Top